The King's Singers

The King's Singers


Musikhuset får besøg af den britiske vokalgruppe The King’s Singers, der har sunget og charmeret sig ind i hjerterne hos publikum verden over.

The King’s Singers består af seks velsyngende mænd, der sammen leverer flotte harmonier og musikalsk diversitet. Til februar indtager de Symfonisk Sal med en enestående koncert.

Til koncerten i Musikhuset vil The King’s Singers invitere koret BarbAros med på scenen til at synge med på udvalgte numre. BarbAros beskæftiger sig primært med barbershop-genren og består af 35 dygtige mandlige korsangere i alderen 16–35 år fra det aarhusianske kormiljø. BarbAros ledes desuden af kordirigent Jonas Rasmussen, der er uddannet fra University of Cambridge i England og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hvem er The King’s Singers?

The King’s Singers blev grundlagt helt tilbage i 1968, hvor seks studenter fra det engelske King’s College Cambridge gik sammen for at synge. Det betyder at gruppen kunne fejre 50-års jubilæum sidste år, og selvom sangerne løbende er blevet skiftet ud med årene, så kan korets lange historie og stærke musikalske fundament stadig mærkes. The King’s Singers har et varieret og bredt repertoire - en mangfoldighed man kan få lov til at opleve til koncerten i Musikhuset, hvor der både vil være klassiske og rytmiske sange.

Gruppen har optrådt på nogle af landets største scener som blandt andet Londons Royal Albert Hall, Operahuset i Sydney og New Yorks Carnegie Hall. To Grammys en Emmy og en plads i Gramophone Magazines Hall of Fame er også på listen over de anerkendelser The King’s Singers har modtaget.

Sangerne i The King’s Singers

Patrick Dunachie - kontratenor

Edward Button - kontratenor

Julian Gregory - tenor

Christopher Bruerton - baryton

Nick Ashby - baryton

Jonathan Howard - bas

Arrangør: Musikhuset 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris