The Savage Rose

The Savage Rose


Ny koncert med The Savage Rose.Knap er et fest-år slut, før et nyt kan begynde for The Savage Rose.

I 2017 kunne The Savage Rose fejre deres 50-årsjubilæum på musikscenen. I 2018 er det så bandets uomtvistelige omdrejningspunkt og dette års vinder af en Steppeulv for årets vokalist, Annisette, der kan fejre sin 70 års fødselsdag.

The Savage Rose blæser Musikhuset omkuld

Efter et triumftog af et jubilæumsår er Annisette og The Savage Rose igen klar til at blæse os omkuld. Denne gang er det landets større koncerthuse der står for tur, når det legendariske band rejser landet rundt og det kommer Musikhusets gæster til gode.

The Savage Rose, med Annisette som bandets kerne, har været med til at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som kunstart.

Det er ikke kun musikken der har været med til at sætte The Savage Rose på verdenskortet også bandets, og i høj grad Annisette. Hendes politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør The Savage Rose bemærkelsesværdige og aktuelle dengang som i dag.

Stjerneregn fra både publikum og anmeldere

I forbindelse med 50 årsjubilæet oplevede The Savage Rose en sand stjerneregn fra både publikum og anmeldere.

Året bød både på et nyt, anmelderrost album ”Homeless” og ikke mindre end 44 koncerter for Annisette og bandet  i både ind- og udland.

Helt så tæt pakket bliver 2018 ikke, men det bliver til gengæld en helt særlig koncertoplevelse, når The Savage Rose og Annisette tryllebinder Musikhuset under deres koncert.

Praktisk information

Varighed: 2 timer inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Find datoer og køb billetter her på siden.

Se alle Koncerter i Musikhuset Aarhus.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris