The White Album

The White Album

THE WHITE ALBUM kommer til Musikhuset som en trio

Oplev The White Album i Musikhuset til en koncert, hvor de tre sangere/guitarister/komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for seks år siden samlede dem omkring sangene.

Tilbage til kernen
The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene, helt nøgne for sig selv. uden den store produktion udenpå.

De seneste fire år er bandet blevet udvidet med flere musikere, større produktioner og mere gear, mens produktionerne omkring deres albums blev større og mere voluminøse. Nu er bandet dog klar til at finde ind til sig selv igen. Ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen. 

” Vi har haft et travlt år med udgivelsen af vores seneste album og en lang tour med vores fantastiske backup musikere, men ovenpå en intens periode har vi også haft brug for at finde tilbage til vores kerne. Tilbage til der hvor det startede med akustiske koncerter, trio set up og glæden ved at være tre gode venner, der er på landevejen sammen”, udtaler Frederik Vedersø.

Det sker med en håndfuld sange, som alle har samme omdrejningspunkt. De skal kunne fungere i en nedbarberet trioopsætning med få elementer, så der er fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen.

The White Album tager på denne trio tour, for at vende tilbage til rødderne og finde ud af hvem de egentlig er: Tre mand, tre stemmer, tre instrumenter!

Varighed: 2 timer inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus