Thomas Buttenschøn foredrag

Thomas Buttenschøn foredrag

Køb billet Følg facebook event
18. maj 2021 • 225 kr

 

Kære gæst

Musikhuset er midlertidigt lukket til og med 7. februar 2021 på grund af Corona. Det betyder desværre, at vi ikke kan afholde foredraget med Thomas Buttenschøn, som vi ellers havde glædet os til.

Vi er glade for, at vi i samarbejde med Thomas er lykkes med at finde en ny dato.

Foredraget den 3. februar er flyttet til den 18. maj​.

Hvad sker der med jeres billetter?

I beholder jeres nuværende billetter, der gælder til samme plads i salen på den nye dato. Har I købt pausedrinks, NEM-pause eller menuer sammen med billetten, flyttes de sammen med billetten til den ny dato.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ringe til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

----------------------------------------------------------------------------

Kom med bag facaden og hør Thomas Buttenschøn fortælle om sit liv med HIV. Om de gode og de hårde tider - og om at få en dødsdom som 12-årig. 

Publikum får et helt unikt indblik i den kendte sanger og sangskriver, Thomas Buttenschøns liv, når han går på scenen i Musikhusets Lille Sal og holder foredrag. Foredraget tager nemlig afsæt i hans bog I begyndelsen var døden fra 2019. Det er en fortælling om HIV, musik, kærlighed, drømme og liv og om at være barn og blive voksen – på trods.

Tæt på at dø 

Thomas Buttenschøn er født med HIV. I 1997 blev han ramt af så mange følgesygdomme, at han nær ikke overlevede. I hele tre måneder lå han i koma og fik den besked fra lægerne, at han havde en uge tilbage at leve i. Dengang var Thomas Buttenschøn lige fyldt 12 år. I dag håber han på, at han med sin historie kan gøre andre bevidste om, at HIV ikke nødvendigvis er lig med smittefare og et endt liv.

Det hele kan lyde trist, men Thomas Buttenschøn holder melankolien i hånden med den varmeste humor. Det er okay at græde, det er okay at grine - måske kommer du til at græde af grin. Denne aften er en kærlig og tankevækkende oplevelse - måske er der også plads til lidt musik undervejs.


De kendte hits 

Du kender formentlig Thomas Buttenschøn allerbedst som den anmelderroste sanger og sangskriver, der for alvor slog igennem i 2006 med sit hit "Fantastiske mandag" fra pladen af samme navn. Siden da har han udgivet en masse musik i genrerne jazz, funk, pop og blues til glæde for danskerne, blandt andet albummerne Billeder af min baggård (2008), Køter (2010) og Vinden der blæser (2011).

I 2019 udgav Thomas Buttenschøn albummet Tilbage på dansk, hvor han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han kun ser på deltid. Desuden blev 2019 året, hvor Thomas Buttenschøn udgav dokumentaren Doin My Drugs og bogen I begyndelsen var døden.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
tirsdag d. 18. maj 2021 Kl. 19.00 225 kr. Køb billet