Thomas Dybdahl Solo

Thomas Dybdahl Solo

Køb billet
30. juni 2021 • 380 kr

Glæd dig til en forrygende solokoncert med Thomas Dybdahl på plænen foran Musikhuset, når Musikhusparken kickstarter kulturen med Aarhus Åbner Op.

Thomas Dybdahl er en af Skandinaviens mest talentfulde sangere og sangskrivere, men det er først og fremmest live, hans lys skinner stærkere end de fleste andres. Til sommer kan du opleve Thomas Dybdahl i Musikhusparken, når Aarhus kickstarter kulturen med en fantastisk sommerfest.

Han er klar til at indtage scenen som den allerførste i rækken af musikere, der giver koncert, når Aarhus Åbner Op i juni og juli i Musikhusparken.

De danske anmeldere har for vane at være yderst rundhåndede, når der kastes stjerner efter Thomas Dybdahls albums og livekoncerter. Det gør sig både gældende for det seneste album Fever, der udkom i 2020, og ved livekoncerter på Vega, Roskilde Festival, Northside Festival og i Musikhuset, for bare at nævne nogle af de spillesteder og festivaler, der i løbet af de seneste år har haft besøg af ”hele Danmarks yndlingsnordmand”.

Nu er Thomas Dybdahl klar til at gå på scenen i Musikhusparken og leverer en intim og mindeværdig koncert for det publikum, han har savnet at spille for. Glæd dig til en unik aften på plænen foran Musikhuset.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op her.

Praktisk information

Koncerten med Thomas Dybdahl bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
onsdag d. 30. juni 2021 Kl. 20.00 380 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme.

295 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu inkl. vine

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme
  • Samt eksklusiv vinmenu 

595 kr