Tim Christensen + Ginne Marker

Tim Christensen + Ginne Marker

Køb billet
10. juli 2021 • 380 kr

Aarhus Åbner Op med Tim Christensen og Ginne Marker. Kom med til en forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks mest markante sangere. Det unge, megatalent Ginne Marker og musikikonet Tim Christensen giver sommerkoncerter under åben himmel Musikhusparken i juli.

Glæd jer til en enestående musikalsk oplevelse i selskab med en af dansk musiks allerstørste sangskrivere og solister. Det bliver både intimt og vellydende, når Tim Christensen træder alene op på scenen i Musikhusparken og leverer akustiske versioner fra sit enorme bagkatalog af store hits.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang i år 2000 med albummet Secrets On Parade, der ikke mindst takket være singlen Love Is A Matter Of og Right Next To The Right One, der fungerede som titelsang for tv-serien Nikolaj Og Julie, bragte Tim Christensen på alles læber.

Ginne Marker

Med sit suveræne talent har Ginne Marker allerede modtaget adskillige roser af anmelderne. Nu kan du opleve hende live i Musikhusparken.
Ginne Marker har på ganske kort tid taget både publikum og anmelderne med storm. 

GAFFA var så begejstret for hendes debutalbum For Seasons to Come fra 2019, at anmelder Ivan Rod gav det hele fem ud af seks stjerner, og udtalte:

"Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazzalbumdebuter i et årti!"

GAFFA

Glæd jer til smukke og originale sange, fremragende guitarspil og en rørende stemme, der formidler store følelser på en lavmælt og underspillet facon.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op her.

Praktisk information

Koncerterne med Tim Christensen og Ginne Marker bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 10. juli 2021 Kl. 20.00 380 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme.

295 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu inkl. vine

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme
  • Samt eksklusiv vinmenu 

595 kr