Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie

Køb billet Følg facebook event
13. maj 2021 • 250 kr

Kære gæst

Vi glæder os til at se dig til en spændende og historisk aften i Musikhuset.

Vigtig information om mundbind

Fredagens pressemøde med statsministeren og de nye retningslinier betyder, at du skal være ekstra opmærksom, hvis du ønsker at købe drikkevarer eller mad i Musikhusets café. 

Når du færdes  i Musikhusets foyer eller sale, er det ikke et krav at bære mundbind. Men hvis du ønsker at bestille drikkevarer i cafeen, så er der nu krav om, at alle skal bære mundbind. 

Vi håber på din forståelse, så vi kan passe godt på hinanden og få en god aften i Musikhuset. 

Vigtig information om dine billetter

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger, medfører at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen. Vi har derfor flyttet koncerten fra Lille sal til Rytmisk sal og fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

-------------------------------------------------------

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2020 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran live-publikummer rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Det er perfekt!

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et halvt år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over en halv million downloads og 50 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.
Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
torsdag d. 13. maj 2021 Kl. 21.00 250 kr. Køb billet