Vi Sidder Bare Her

Vi Sidder Bare Her

Underfundig og poetisk trio gæster Musikhuset med ny musik

Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben, allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok, da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter, og succesen udeblev da heller ikke.

Vi Sidder Bare Her har høstet masser af anmelderroser og medieopmærksomhed og følelsen af, at Toksvig og Simpson musikalske univers passede perfekt til Jørgen Leths ord, formuleringer, stemme og ikke mindst tonation, var fremherskende.

Nyt album med musik og poesi

Nu er trioen klar med deres femte album og gæster Musikhuset, hvor de tager publikum med på en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi. 

Jørgen Leth har efterhånden rundet de 80 år men er still going strong. Han er stadigvæk en vedkommende og fantastisk fortæller og på det kommende album, bliver vi endnu engang ført ind i hans små eller store dramatiske begivenheder og betragtninger om livets vigtige ting ,så som hvorfor han hader buffet, hvorfor han elsker bogen eller den tilstand man er i lige inden, man falder i søvn.

Processen omkring albummet er stadig, at Jørgen Leth interviewes af Frithjof Toksvig og Mikael Simpson, herefter redigeres samtalen til den endelige tekst og  til sidst i processen lægges musik, lyd og klangflader på.

Glæd jer til en poetisk og stmeningsfuld aften i Rytmisk sal i Musikhuset.


Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset