Walther

Walther


Koncerten med Walther 5. april er desværre aflyst - Vi arbejder sammen med Walther på at finde en ny dato i efteråret.

___

På toppen af Falster bor Walther - siden udgivelsen af debutpladen, ”Landsbydreng”, er der kommet national bevågenhed på sangskriveren fra Stubbekøbing. Walther modtog folkemusikprisen ”Årets Helge 2016" , og var året efter var Walther nomineret til en “DMA Folk årets sangskriver 2017”  og siden er der kommet masser af musik i både eget navn og med rock duoen ”Sorte Fugle” hvoraf flere er spillet på radioen på DRs P4 og P5.

Walthers sange, der spænder fra de stille og eftertænksomme ballader til den swingende bluegrass/folk-rock, leveres altid intens, velspillet og skarpt fra scenens kant. Anmeldere har ikke lagt skjul på begejstringen hvor der sammenlignes med prominente navne som - Peter Sommer, C.V Jørgensen, Allan Olsen, Eik Skaløe mm.

En koncert med Walther. 

Walther sørger for fra koncertens start at invitere sit publikum ind i sit sangunivers med nærværende introduktioner.

Walthers fortællinger giver nysgerrighed og publikum fanges af hans ærlighed og intensitet. Der fortælles malende godt, - man kommer med helt med ind i fyrrummet, ude hos øko-bonden og inde i hjertet, når Walther “tvinger” publikum til at tænke og føle i dybden bla. i sangene “Mus og Elefant samt “Følelsesvagabonden”. Disse tekster samt optakten er ikke typisk feel good, og der mærkes tydelig på publikum at dette går rent ind, der nikkes eftertænksomt. Og Walther indeholder mere end dette, han sørger for at publikum får smilet, grinet og sunget. Det er der ikke mange musikere, der kan, men det kan Walther.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris