X-Mythologies

X-Mythologies

Køb billet

Dato

01. februar 2018 kl. 20.00

En intens dansekoncert, hvor ALT kan ske!

Baseret på den fænomenale stemme fra ét af Danmarks største rockikoner, Annisette Koppel. 

Med X-mythologies fejrer Black Box Dance Company Annisette Koppels 50 års jubilæum i musikbranchen. Helt eksklusivt har en af Danmarks helt store sangerinder sagt ja til at lægge stemme, sang og sin egen fortælling til denne forestilling.

Livsbekræftende energi

X-mythologies er en kvindes (X’) fortælling (mythology) i en ny udtryksform, med særlig fokus på Anisette Koppel selv. Med udgangspunkt i nykomponeret musik, skabt særligt til Annisette Koppel i samarbejde med de fremragende musikere og producere Lars Greve og Aske Zidore, bliver forestillingen et kropsligt og fortættet møde med Anisette som person, kunstner men også med pop- rock- og jazzmusikken som fænomen.

X-mythologies er en scenekunstnerisk, fysisk fortolkning af Annisettes egen særlig fortælling og person, men først og fremmest hendes unikke og velkendte stemme med sin dybe indlevelse og stærke intensitet. En stemme der trænge dybt ind i mange. Alt sammen fortolket af Black Box Dance Companys stærke og talentfulde hold af internationale dansere.

Gennem Annisettes sang sættes der fokus på, hvordan kroppen reagerer på musikkens og sangens toner. Formatet ”koncert” skaber således en frihed til at publikum kan lade sig rive med og bare nyde den intense, sensuelle og livsbekræftende energi i både dansen og den skælvende stemme.

Bemærk, at Anisette ikke synger live eller er med på scenen til forestillingen.

X-mythologies skabes som en co-produktion mellem Recoil Performance Group og Black Box Dance Company i Holstebro. 

Arrangør: Musikhuset