Caroline Henderson

Caroline Henderson

Buy ticket Follow facebook event

Date

23. March 2018 kl. 20.00

Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere og komponister, når hun i foråret 2018 besøger Musikhuset.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til når Caroline Henderson giver koncert i Musikhusets Store sal. Til koncerten inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer.

En af Danmarks stærkeste sangerinder
Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Toppen af Poppen
Senest er Caroline Henderson blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun medvirker sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det bliver spændende at se, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik. 

Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen vender Caroline Henderson tilbage til Musikhuset med en koncert, man ikke vil gå glip af.

Varighed: 1 timer og 55 minutter inkl. pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus