Bier Trilogien

Tre af Susanne Biers mesterværker bliver til opera, dans og musical, når Musikhuset lægger scener til Bier Trilogien. Oscarvinderens populære film, BrødreEfter brylluppet og Elsker dig for evigt er set af mere end tre millioner danskere i biografmørket og på TV. Når Aarhus i 2017 er Europæisk Kulturhovedstad, går filmene fra lærred til scene, hvor de bliver opført som henholdsvis opera, musical og dans.

Musikhuset skaber i samarbejde med Den Jyske Opera, Betty Nansen Teatret, Black Box Dance Company og Aarhus 2017 tre helt nye værker med udgangspunkt i tre moderne filmklassikere. Ved roret er de tre internationalt anerkendte instruktører Kasper Holten, Peter Langdal og Marie Brolin-Tani.

Læs mere om de enkelte forestillinger nederst på siden eller køb billetter herunder.

Det er dejligt at se, at konceptet har kunnet skabe så meget entusiasme og tiltrække så mange stærke kreative kræfter på alle niveauer. Det lover godt for resultaterne. Både jeg og Anders Thomas Jensen glæder os meget til at se, hvad der ender med at komme på scenen, når arbejdet er færdigt, og vi ønsker alle held og lykke med anstrengelserne.

Susanne Bier

Køb billetter

Køb tre og spar op til 20 %

Køb billet til alle tre forestillinger i Bier Trilogien og spar 225 kroner.

KØB BILLET

Musikhuset Aarhus efter_brylluppet-topbillede.jpg

Efter brylluppet

Susanne Biers oscarnominerede film som musical

Susanne Biers dragende drama om blodets og kærlighedens bånd bliver forvandlet til en musical i hænderne på en af Skandinaviens mest anerkendte instruktører. Den tredobbelte Reumert-vinder Peter Langdal står i spidsen, når Musikhuset og Betty Nansen Teatret bringer den Oscar-nominerede film Efter brylluppet fra lærred til scene.

De tre bærende roller bliver spillet af Erann Drori, Kasper Leisner og Cecilie Stenspil. Stærkt bakket op af navne som Barbara Moleko, Hanne Uldal, Lea Thiim Harder, Al Agami, Andy Roda og Anna Stokholm.

Mads Langer, Tim Christensen, Anne Linnet, Peter AG, Peter Sommer og Sys Bjerre er med til at skrive musik til hver deres karakter i musicalen.

LÆS MERE

Musikhuset Aarhus broedre-topbillede.jpg

Brødre

Susanne Biers trekantsdrama som opera

Susanne Biers stærke trekantsdrama bliver forvandlet til en opera i hænderne på en af europas dygtigste instruktører. Kasper Holten står i spidsen, når Musikhuset og Den Jyske Opera bringer Biers mesterværk til scenen.

LÆS MERE

Musikhuset Aarhus elsker_dig_forevigt-topbillede.jpg

Elsker dig for evigt

Susanne Biers fængende film som moderne dans

Susanne Biers tragiske kærlighedshistorie Elsker dig for evigt bliver til en moderne danseforestilling koreograferet af Marie Brolin-Tani. I Elsker dig for evigt vender et trafikuheld op og ned på to familiers liv. En mand mister sin førlighed, skæbner flettes sammen og kærligheden finder vej gennem sorgen og smerte.

Musikken til forestillingen vil blive leveret live på scenen af Pernille Rosendahl.

LÆS MERE

 

 Kom tilbage til forsiden