Book of Mormon

Broadways megahit af en musical skrevet af Trey Parker, Matt Stone og Robert Lopez spiller i Musikhuset Aarhus fra d. 20. november 2019. 

Musicalen bliver spillet på engelsk. Det Tony-, Olivier- og Grammy-vindende show The Book of Mormon er en original Broadway-produktion med originalt cast, der aldrig tidligere er blevet præsenteret i Danmark. Musikhuset er det eneste koncerthus i Skandinavien, der har showet på programmet.

I musicalen følger vi et par mormonske drenge, der er blevet sendt på mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Looking for the english version?

SKRIV DIG OP TIL PRESALE

Den 9 gange Tony Award-vinder og fire gange Olivier-vinder kommer til Aarhus fra d. 20. november.

Samtlige forestillinger af The Book of Mormon er blevet udsolgt på Broadway, i London, Melbourne og Sydney.

Tidspunktet for billetsalgets start er stadig ukendt, men vi forventer, at billetterne bliver hurtigt solgt. Hvis du ikke registrerer dig på forhånd, kan du risikere at gå glip af forestillingen.

Skriv dig på listen i dag, så vil du modtage information om booking, før det offentlige salg begynder.

Ved at registrere dig, giver du os tilladelse til at informere dig om billetsalg til The Book of Mormon. Vi bruger ikke din e-mailadresse til andre formål.

Om The Book of Mormon

Trey Parker og Matt Stone er skaberne af TV-serien South Park, der har vundet flere Emmy-awards, og som nu er i gang med sæson 30.

Parker og Stone står også bag spillefilmene Southpark: Bigger, Longer & Uncut og Team America: World Police. Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

Siden dens verdenspremiere i marts 2011 på New Yorks Eugene O’Neill Theatre, hvor den vandt ni Tony-awards inklusive ’Bedste Musical’, er The Book of Mormon blevet opført på tre kontinenter og har vundet over 30 internationale priser.

Musicalen har slået mangeårige billetsalgsrekorder i både New York, London, Melbourne og Sydney.

The Book of Mormon bliver spillet på engelsk.

Forside