Giv oplevelser til Mors Dag

Mor er den bedste i verden. Hun støtter dig i medgang og modgang. Hun er der altid, når du har brug for det. Derfor fortjener hun også en fantastisk fejring på Mors Dag søndag den 10. maj.

Er du i tvivl om, hvad du skal give din kære mor i gave til Mors Dag? Lad dig inspirere her på siden.

Køb gavekort til mor

Vælg imellem mere end 1.500 arrangementer

Gavekortet gælder til alle kommende arrangementer og oplevelser i Musikhuset Aarhus. Lad dig inspirere herunder.

Giv den bedste morsdagsgave, så hun selv kan vælge

Er hun mest til mageløse musicals? – Så skal hun opleve Dirty Dancing – The Musical, som kommer til Musikhuset til efteråret. Dirty Dancing spillede i 2015 i Musikhuset. Nu vender den populære musical tilbage i en ny og opdateret luksusversion med Silas Holst og Mathilde Norholt.

Er hun mere til dragende dans? – Så skal hun opleve Quorum Ballettens opførelse af Romeo & Julie. Til november gæster det portugisiske stjernekompagni Musikhuset med alletiders tragiske kærlighedshistorie.

Kan hun bedst lide at komme til forrygende koncerter? – Så skal hun opleve koncerten med Teitur, der for alvor har slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangskrivere.

Du kan også gøre hende glad med et gavekort til flere end 1.500 spændende liveoplevelser i Musikhuset Aarhus. Et gavekort til Musikhuset er en gave, der kan mærkes.

Alle gavekort til Musikhuset Aarhus er gyldige i 3 år og alle købte billetter til oplevelser kan byttes til andre arrangementer på programmet. 

Giv et gavekort til alt det, vi kan dele

Køb et gavekort til mor

Læs mere om gavekort til Musikhuset

Vil du hellere give billetter som gave?

Husk, at du altid kan ombytte billetter til arrangementer, hvis gavemodtager hellere vil opleve en anden oplevelse ved modtagelse.

Alle billetter til arrangementer i Musikhuset ombyttes indtil 7 dage før et arrangement imod gebyr. Der tages forbehold for eksterne eller udsolgte arrangementer.

Se alle arrangementer

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi har masser af koncerter, musicals, teater, shows, jazz, gratis oplevelser, comedydans, opera og klassisk i Musikhuset Aarhus.

Du kan få overblik over alle Musikhusets aktuelle arrangementer og find praktiske informationer på vores forside.

Alle vores største højdepunkter har vi samlet til dig her.