Grand Opening af Store Sal

Musikhuset kan igen åbne dørene til vores fantastiske Store Sal, og det fejrer vi med to eksklusive koncerter den 26. og 27. juni.

Musikhusets Store sal er selve hjertet i huset. Efter flere måneders stilstand bliver der nu igen sprøjtet musikalsk hjerteblod ud over scenen, når Store Sal genåbner med to trippelkoncerter leveret af nogle af landets dygtigste artister.

Glæd dig til at opleve Søren Huss, Pernille Rosendahl og HUSH den 26. juni og Alex Vargas, Nicklas Sahl og Kwamie Liv den 27. juni.

Genåbning af Store Sal med store danske sangere

Nu er tiden endelig kommet, hvor du igen kan komme ud og opleve koncerter med dine kære. Musikhuset kan igen byde dig velkommen i Store Sal med to ekstraordinære livekoncerter.

Praktisk information

Koncerterne bliver afholdt i Musikhusets Store sal. Normalt er der plads til 1.500 siddende publikummer, men til disse to eksklusive trippelkoncerter er der et maksimum på 500 gæster. Publikum kommer til at sidde med et sædes mellemrum. Det er dog tilladt at sidde i direkte forlængelse af hinanden, hvis man i forvejen har tæt kontakt til hinanden.

Ankomst
Du kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når du ankommer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på at holde afstand ved ind- og udgang til salene og i Musikhusets foyer. Er der lang kø ved den indgang du har stående på din billet, må du gerne benytte mindre belastede indgange.

Vær også opmærksom på, at forsamlingsforbuddet på 50 personer er gældende udenfor Musikhuset.

Mad og drikke
Du kan købe drikkevarer i Musikhusets café inden forestillingen. Drikkevarer må gerne medbringes i salen.

Toiletbesøg og for sent ankomne
Hvis du går på toilet under forestillingen, får du tildelt en plads bagerst i salen, når du kommer retur. Det samme gør sig gældende, hvis du ankommer for sent.

Garderobe
Garderoben er lukket, og der sælges ikke p-kort som normalt.

Ha' billetten klar
Print-selv-billetter kan fremvises udprintet eller på mobiltelefonen. Vi anbefaler, at du har dem klar ved indgang.

Vi anbefaler, at du kommer i god tid til koncerterne.

Vi glæder os til at se dig.

 

Musikhuset genåbner i dagtimerne

Musikhuset er fra torsdag den 28. maj åbent hver dag fra klokken 11-17. Kun særlige døre vil dog være åbne for bedre at kunne styre adgangen til huset. Billetsalget holder foreløbigt åbent hver torsdag til lørdag fra klokken 12-16, og når der er koncert i huset. Billettelefonen er åben for billetkøb torsdag og fredag fra klokken 12-14. Det elektroniske billetsalg er naturligvis åbent hele døgnet.

Tilbage til forsiden