Klub Hund

Er du mellem 18 og 28 år? Er du nysgerrig på, hvad der sker i Musikhuset? Og kan du træffe en hurtig beslutning?

Klub Hund er den attraktive ungdomsklub for dig, der er sulten efter kultur og nye oplevelser. Med Klub Hund får du billetter til udvalgte arrangementer i Musikhuset til kun 100 kroner. Du får linket til “hunde-billetterne” tilsendt direkte på mobilen i dagene op til de udvalgte arrangementer.

Medlemsskab er helt gratis, og som medlem af Klub Hund får du rabat på omkring 20-25 arrangementer årligt.

Tilmeld dig nu

Klik her og vær med i klubben

Rabat på alt fra pop, rock og comedy til klassisk, teater og opera

Klub Hund har tidligere tilbudt rabatbilletter til koncerter med navne som Turboweekend, Burhan G og Nikolaj Nørlund, stand-up-aftener med blandt andre Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad, Den Jyske Operas opsætninger af klassikeren La Bohème og senest den spritnye Brødre samt dans fra Granhøj Dans, klassisk koncert i verdensklasse med Berliner Philharmonikerne og storslået ballet fra Den Kongelige Ballet. Mulighederne er altså kort sagt næsten uendelige, og Klub Hund giver dig chancen for at prøve både noget helt nyt og noget, du kender, til en SU-venlig pris.

Alt du skal gøre for at få fingre i billetterne er at udfylde formularen og tilmelde dig Klub Hund her på siden, så får du besked om tilbuddene direkte på SMS.

Musikhuset Aarhus Klub Hund Teater
Musikhuset Aarhus Klub Hund Cover
Musikhuset Aarhus klubHund Comedy Shows