Klub Hund

Er du mellem 18 og 28 år?

Er du nysgerrig på, hvad der sker i Musikhuset? Og kan du træffe en hurtig beslutning? Kig med herunder i videoen og tilmeld dig Klub Hund.

 

Tilmeld dig Klub Hund nu

Klub Hund er den attraktive ungdomsklub for dig, der er sulten efter kultur og nye oplevelser. Med Klub Hund får du billetter til udvalgte arrangementer i Musikhuset til kun 100 kroner. Du får linket til “hunde-billetterne” tilsendt direkte på mobilen på dagen eller dagen før de udvalgte arrangementer.

Medlemsskab er helt gratis og som medlem af Klub Hund får du rabat på omkring 20-25 arrangementer årligt. Det eneste du skal gøre er, at skrive dig op her:

Klik her og vær med i klubben

Rabat på alt fra pop, rock og comedy til klassisk, teater og opera

Klub Hund har tidligere tilbudt rabatbilletter til koncerter med navne som Turboweekend, Burhan G og Nikolaj Nørlund, stand-up-aftener med blandt andre Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad, Den Jyske Operas opsætninger af klassikeren La Bohème og Brødre samt dans fra Granhøj Dans, klassisk koncert i verdensklasse med Berliner Philharmonikerne og storslået ballet fra Den Kongelige Ballet.

Mulighederne er kort sagt næsten uendelige, og Klub Hund giver dig chancen for at prøve både noget helt nyt og noget, du kender, til en SU-venlig pris.

Alt, du skal gøre for at få fingre i billetterne er at udfylde formularen og tilmelde dig Klub Hund her på siden, så sender vi tilbuddene direkte på SMS.

Tilmeld dig nu

Klik her og vær med i klubben

 

Skal du lige tjekke hvad vi har på programmet inden du tilmelder dig?
Tag et kig i programmet for Musikhuset Aarhus.