Life is Live

Vi vil skabe den slags møder mellem mennesker, der bliver til minder – for dem i salen og for dem på scenen. Fordi alle sanser er inviteret, og det hele sker live og realtime og sammen.

Vi vil tilbyde et levende alternativ til det passive kulturforbrug. Til den endeløse serie-streaming i sofaen og de asociale medier på mobilen. Til den voksende mængde af halvtomme kulturkalorier, som konsumeres alene.

Vi vil være rammerne om fabelagtige, flygtige fællesskaber. For en del af magien opstår mellem mennesker i nærværet her og nu. I visheden om at man deler øjeblikket, og om lidt er det væk.

Vi vil afspejle tiden og sætte den i stå et øjeblik. Med et relevant program vil vi involvere, inspirere, udfordre og underholde. Så kunsten kan møde sit publikum - og røre dem!

Vi vil give stof til eftertanke, ømme lattermuskler, tårer i øjenkrogen og gåsehud over hele kroppen med oplevelser in real fucking life. Leveret af ægte mennesker for ægte mennesker og forstærket af kemien imellem de to.

Vi vil minde folk om, at de lever.

Kulturoplevelser giver livskvalitet

"Når vi oplever kultur sammen, så er det med til at påvirke os som mennesker. Det er noget helt eksistentielt, og det påvirker vores livskvalitet i en positiv retning."

Hanne Mette Ochsner Ridder, professor

Se med i videoen her:

Musikhusets nye program er ude nu

Klik her og gå på opdagelse i alle de storslåede live-oplevelser