Februar Menu

Besøg vores fantastiske restaurant på 1. sal og nyd en lækker menu - tilberedt med de bedste råvarer

Vi anbefaler, at I bestiller bord 2 timer før forestillingens start

Bestil bord HER

Start middagen med 1 glas afkølet champagne & snacks kr. 140,- eller 1 glas kølig Cava & snacks kr. 110,-

 

FORRETTER

Vegetar

Rødbede - Løg - Peberrod

And

Foie gras - Pære - Urter

Fisk

Rimmet torsk - Bær - Purløg

 

HOVEDRETTER

Fisk

Bouillabaisse

Høne

Perlehøne - Fennikel - Portvin

Vegetar

Pasta - Ratatouille - Sauce bechamel

 

DESSERTER

Hindbær

Hvid chokolade - Hindbær - Lakrids

Fersken

Fersken - Vanilje - Sauce sabayonne

Ost

Gammel knas - Nødder - Sylt

 
2 retter 295,- pr. person
3 retter 350,- pr. person
4 retter 395,- pr. person
5 retter 425,- pr. person

Vinbuffét

Tag for dig af herlighederne i vores vinbuffét. Vi tilbyder et bredt udvalg af hvidvine, rosévine og rødvine

Søndag - torsdag kr. 200,- pr person

Fredag og lørdag kr. 250,- pr. person