Juli & August Menu

Juli & August Menu

Besøg vores fantastiske restaurant på 1. sal og nyd en lækker menu - tilberedt med de bedste råvarer

Vi anbefaler, at I bestiller bord 2 timer før forestillingens start

Bestil bord HER

Start middagen med 1 glas afkølet champagne & snacks kr. 140,- eller 1 glas kølig Cava & snacks kr. 110,-

 

FORRETTER

Foie gras terrin - Æbler i tekstur - Brioche

Tærte med kammusling og grønne asparges - Dild mayo

Gravet kalv - Purløg - Havgus - Syltet løg

 

HOVEDRETTER

Hanekyllingeragout - Selleri - Porre - Ristet kyllingeskum

Lyssej - Spinat - Majroer - Nye løg - Morkel sauce

Stegt svinebryst - Syltede sennep - Kål i variation - Senneps sauce

 

Alle hovedretter serveres med nye kartofler

 

DESSERTER

Friteret rød løber - Stikkelsbær kompot - Syltet stikkelsbær

Citron fromage - Citron puré - Syltede hyldeblomst - Marengs

Jordbær is - Jordbær - Mørk chokolade ganache - Kage

 

2 retter 295,- pr. person
3 retter 350,- pr. person
4 retter 395,- pr. person
5 retter 425,- pr. person

Vinbuffét

Tag for dig af herlighederne i vores vinbuffét. Vi tilbyder et bredt udvalg af hvidvine, rosévine og rødvine

Søndag - torsdag kr. 200,- pr person

Fredag og lørdag kr. 250,- pr. person