Menu 2019

Menu 2019

Besøg vores fantastiske restaurant på 1. sal og nyd en lækker menu - tilberedt med de bedste råvarer

Vi anbefaler, at I bestiller bord 2 timer før forestillingens start

Bestil bord HER

Start middagen med 1 glas afkølet champagne & snacks kr. 140,- eller 1 glas kølig Cava & snacks kr. 110,-

 

FORRETTER

Fisk

Stegt kammusling med syltet citron, knas af ristet sesam, sprød sukker tang, grøn olie lavet på spinat og persille - hertil cremefraiche sauce

Suppe

Cremet græskarsupper med piment d´Esplete og knust koriander, kryddersyltet butternutsquash, fiskeurter og aromatisk jernurtolie

"Makrel i tomat"

Røget makrel serveret med variation af tomat (juice-bagt-consassé) rugbrøds chips samt citrusmayo

 

HOVEDRETTER

Kød

Øl braiseret oksetyksteg med glaseret og syltet rødbeder, frisk timian, sellericreme, okse glace skilt med brunet smør, østershatte og frisk karse - hertil pommes Anna

Fisk

Cacciucco fiskesuppe på rødvin med fisk og skaldyr - hertil sprød fennikel og tangpesto

Vegetar

Saltbagt knoldselleri samt glaseret og syltet rødbeder med frisk timian, sellericreme med østershatte, sauce af sellerijuice, monteret med brunet smør og hasselnødder

 

DESSERTER

Æble

Bund af kiks og saltede valnødder, æblemousse, æblegele og nougatine

Chokolade

Mousse med saltkaramel, hasselnøddeknas og appelsinsirup

Ost

Den Hvide Dame serveret med syltet grønt, romsirup og brød

 
2 retter 295,- /m udvalgte vine 445,- pr. person
3 retter 350,- /m udvalgte vine 550,- pr. person
4 retter 395,- /m udvalgte vine 630,- pr. person
5 retter 425,- /m udvalgte vine 695,- pr. person

Ønsker du at bestille vine fra vores vinkort - spørg tjeneren