Curtis Stiger Menu

Curtis Stiger Menu

Start nytårskoncerten den 10. januar 2019 med en lækker tilberedt restaurant menu

Menuen serveres som delemad, hvor man får alle 9 retter i 3 serveringer

kr. 795,- pr. person inkl. vinmenu

kr. 395,- pr. person uden vinmenu

1. servering

  • Koldrøget torsk med saltbagt syrnet hvidkål og dildmayo. Hertil dehydreret jordskokskal med friskost creme og sojamarineret rogn
  • Rimmet laks i porter med glaskål i variationer [sylt - saltbagt - pureret] Hertil marineret rucola
  • Rosastegt oksefilet marineret i hjemmelavet æbleteriyaki. Hertil urtesalat med thaibasilikum, purløg og koriander vendt i lime vinaigrette

Vin

  • 1 glas Louis Jadot, Chablis 2015 med opfyldning

2. servering

  • Stegt svinebryst med grillet spidskål i brunet smør og citrontimian, råmarineret pære og sennepssauce
  • Langtidsstegt sødmælksculotte med konfiteret kartoffel, selleri puré, brændt løg og trøffelglace
  • Konfiteret gåselår med rødkålssalat, friteret grønkål, glaseret rødbeder og rødvinsglace

Vin

  • 1 glas Côtes du Rhône 2015
  • 1 glas Stone Barn, Zinfandel. USA 2014

3. servering

  • Gateau Marcel med romsyltede skovbær, pistacie iscreme og krystalliseret hvid chokolade
  • Kirsebærsorbet med klatkager, puffede ris med 70 % chokolade og fermenteret solbær
  • Pocheret blomme med blomme coulis, vanilje flødeis og citron/timian olie

Vin

  • 1 glas Prosecco med opfyldning

Bestil bord her