Eric Mendez 1920x1080.jpg

Gratis i Musikhuset i oktober

28. september 2017

Oktober bliver spækket med gratisarrangementer, når Musikhuset i samarbejde med SparNord Fonden præsenterer alt fra fællessang og loppemarked til et væld af koncerter.

Sara Indrio solo
Hun er bedst kendt for sin rolle i Lone Scherfigs Italiensk for begyndere, men det er musikken, der er Sara Indrios hjemmebane. Den dansk-italienske sanger udkom med sit tredje album i vinter, som hun nu turnéer med. Hun er uddannet fra det rytmiske musikkonservatorium i København og har tidligere optrådt med navne som Niels Hausgaard, Alberte Winding og The Savage Rose.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/sara-indrio-solo/

SØNDAG D. 1. OKTOBER KL 12 – SARA INDRIO SOLO
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

Eric Mendez Trio (Cuba)
På månedens første dag er der besøg fra Cuba, når Eric Mendez spiller på Caféscenen. Med eminente evner som både guitarist og sangskriver er Mendez et af Cubas største unge multitalenter. Han skriver og synger om hjemlandet og dets traditioner, og har gæstet Danmark ved op til flere lejligheder.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/eric-mendez-cuba-trio/

SØNDAG D. 1. OKTOBER KL 15 – ERIC MENDEZ TRIO
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

Trio Aurora  
En aarhusiansk trio bestående af Vibeke Lundgren på klaver, Søren Bagger på klarinet og Svend Rump på fagot spiller nye numre på Caféscenen. Trio Aurora afholder releasekoncert for deres fjerde udspil, som de vil give prøver på og samtidig fortælle om. Trioen blev grundlagt i 1982.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/trio-aurora/

LØRDAG D. 7. OKTOBER KL 12 – TRIO AURORA
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

Denis McLaughlin and Friends
En eftermiddag I Irlands tegn, når den herboende irer Denis McLaughlin tager sine venner med på Caféscenen og synger både nye og gamle, kendte irske ballader med sin stærke vokal. Med sig får han Pia Nygaard, Jens Holgersen.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/denis-mclaughlin-and-friends/

SØNDAG D. 8. OKTOBER KL 12 – DENIS MCLAUGHLIN AND FRIENDS
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

Syng i den blå
Tidligere højskoleforstander Jens Grøn leder et af Musikhuset Aarhus’ mest populære gratisarrangementer, når der inviteres indenfor til fællessang fra den danske traditionsbundne højskolesangbog, populært kaldet ’Den blå’. Jens Grøn har over 25 års erfaring med at samle folk om Højskolesangbogen.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/syng-i-den-blaa/

LØRDAG D. 21. OKTOBER KL. 11 – SYNG I DEN BLÅ
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN - FRI ENTRÉ

Flagstangsmarked
Det vrimler med loppefund, når Flagstang Markeder indtager Musikhuset. Flagstang Markeder blev startet af Sara Kroager med visionen om at private skal have muligheden for at sælge deres ejendele uden konkurrence fra professionelle kræmmere.

I sommer strømmede gæster til Musikhusparken, hvor Musikhuset, Aros, Kødbyens Mad og Marked og Flagstang Markeder introducerede aarhusianere og loppefundsentusiaster til byens nye, hyggelige marked med mad, musik og lopper. I samarbejde med Musikhuset afholder Sara Krogager i efteråret månedlige bagagerumsmarkeder under Musikhusets tag i Foyer Syd og på 2. Balkon. Med op mod 100 stadepladser er der god en chance for at gøre et kup eller selv sælge ud af guldet fra loftrummet, pulterkammeret og tøjsamlingen.

Både sælgere og besøgene på loppemarkedet har givet udtryk for deres begejstring for initiativet med positive referencer til Berlin og dens mange, populære loppemarkeder og helt særlige, afslappede storbyatmosfære. De besøgende er glade for de billige priser hos stadeholderne og den hyggelige stemning.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/flagstang-marked/

SØNDAG D. 22. OKTOBER KL 10-15 – FLAGSTANGSMARKED
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS I SAMARBEJDE MED FLAGSTANG MARKEDER
FOYEREN - FRI ENTRÉ

Der skal lyde en stor tak til SparNord Fonen, hvis donation gør det muligt at afholde spændende gratisarrangementer i Musikhuset.