Medarbejder til publikumsafdelingen, Musikhuset Aarhus

Medarbejder til publikumsafdelingen, Musikhuset Aarhus

Om jobbet

Musikhuset Aarhus søger en ny fuldtids medarbejder til publikums- og securityafdelingen med forventet ansættelse 01.07.19 eller efter nærmere aftale.

Dine opgaver

Din opgaver vil bl.a. omfatte afvikling af arrangementer, hvor du har ansvaret for publikumsservice, samt koordinering af sals- og garderobepersonale.

Du vil blive en del af det team, som varetager mange former for serviceopgaver for Musikhusets gæster, lejere, brugere etc. – herunder vagtopgaver, receptionsopgaver, daglig opsyn, lukkerundering samt ad hoc-opgaver.

Din profil

Din baggrund er ikke afgørende, men mere et spørgsmål om holdninger og indstilling.

  • Du er udadvendt – har situationsfornemmelse, er struktureret, har overblik, kan lide at omgås mange mennesker, også når tingene går stærkt.
  • Du føler det naturligt at hjælpe andre mennesker, har et positivt menneskesyn, har et stort servicegen.
  • Du forstår værdien af teamwork og tværfagligt samarbejde.
  • Du er ansvarsbevidst, fleksibel, har en god fysik og kan arbejde selvstændigt.
  • Du skal beherske dansk i skrift og tale, beherske engelsk i tale (på brugerniveau), have it kendskab, være i besiddelse af alm. B – kørekort.

Derfor skal du vælge os

Du tilbydes et spændende job i et attraktivt miljø, hvor du i høj grad er med til at lægge rammerne, også for din personlige udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker iht. overenskomst mellem KL og FOA.
Den endelige lønfastsættelse kan dog først finde sted efter forhandling med den faglige organisation.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Du skal være indstillet på aften- og weekendarbejde iht. forud tilrettelagt vagtplan.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Publikumsafdelingen Leif Pørtner 29268768 eller lep@aarhus.dk

Ansøgning

Ansøg her

Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 28. april 2019

Ansættelsessamtaler: uge 19

Om Musikhuset Aarhus

Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Musikken er i centrum, når Musikhuset hvert år beriger, bevæger og begejstrer mere end 600.000 gæster. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets syv sale og ni scener ramme om mere end 1.200 årlige arrangementer.

Læs mere om Musikhuset Aarhus.

Musikhuset Aarhus er en forvaltning under Aarhus Kommune.

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller

Klik her for at lære mere om de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune.

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement