Musikhusets parkeringskælder

Der er 88 parkeringspladser i Musikhusets p-kælder på Aros Allé.

Parkeringskælderen er åben døgnet rundt og er både belyst, nem og overskuelig. Ind- og udkørsel sker samme sted på Aros Allé.

OBS: Vejarbejde i perioden 1. marts - 15. april

I forbindelse med det nye Brokvarter ved Godsbanen lægger AffaldVarme fjernvarmerør fra Vester Allé, via Aros Allé og ned igennem Skovgaardsgade.

Fra den 1. marts til den 15. april  får det betydning for parkering ved Musikhuset. Det vil stadig være muligt at benytte p-kælderen under Musikhuset,
men alle p-pladser på Aros Allé bagved Musikhuset nedlægges i perioden,

Der kan i kortere perioder opstå gener ved kørel til og fra p-kælderen. Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse for det nødvendige arbejde.

Betaling
Betaling kan ske på 3 måder:

1) Via Betalingsautomat. Her kan du vælge at betale, for den tid du parkerer(Dankort) eller betale for den reserverede tid (Kontant).
En P-billet trækker du i betalingsautomaten.  
Her kan du vælge at reservere de timer, du ønsker at parkere (betal med kontanter)) eller betale for præcis den tid du holder der (tjek ind og ud med Dankort). Du finder yderligere oplysninger på skiltene ved betalingsautomaten. Husk at placere p-billetten i bilens forrude.

2) P-kort (gælder 24 timer)
Musikhuset tilbyder et P-kort, som gælder i 24 timer. P-kortet koster kr. 50 og kan købes i Musikhusets Billetsalg (se åbningstider her), eller i receptionen (receptionen har kun et begrænset antal P-kort og betaling kan kun ske via MobilePay).
P-kortet skal udfyldes med dato og klokkeslæt (Husk at bruge kuglepen).
P-kortet placeres i bilens forrude i udfyldt stand.
Udfyld først p-kortet når du har fundet en parkeringsplads.

3) ParkMan
Med App’en ParkMan kan du betale uden at skulle gå til en betalingsautomat. ParkMan kan også downloades på www.p.nu. Når du vil parkere ved Musikhuset, skal du vælge om-råde 2660.

GPS koordinator
Aros Allé: 56.154198, 10.198339