Allan Olsen giver gratis take away-koncert

Allan Olsen giver gratis take away-koncert

Musikhuset Take Away er klar med nyt menukort. Allan Olsen serverer en unik solokoncert i en heldig aarhusianers baghave.

Mange mennesker savner musikalske liveoplevelser, og Musikhuset savner sine gæster. Derfor er Musikhuset nu klar med endnu en unik koncertoplevelse, der bringer livemusikken hjem til Aarhusianerne og ud i danskernes stuer.

Oplev koncerten her.

Senest gav Jacob Dinesen en bevægende intimkoncert i en rustik, aarhusiansk baggård. I næste uge er det Allan Olsen, der serverer søde og beske sange tilsat eftertænksomhed og aktualitet.

”Vi er glade for, at Musikhuset Take Away er populært og hitter både live og hjemme i stuerne. Allan Olsen passer perfekt ind i formatet. Han er fantastisk god til at skabe nærvær, og med sine finurlige tekster sætter han ord på den tid, vi lever i og får os til at tænke over tilværelsen. Titlen på Olsens seneste album er Hudsult, og hvis der er noget, de fleste danskere hungrer i øjeblikket, så er det at mærke nærhed og fysisk kontakt med dem, vi holder af”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Take away-koncerten med Allan Olsen bliver udloddet gratis via Musikhusets facebookside. Den heldige vinder får fornøjelsen af at invitere sine naboer til en mini livekoncert med Allan Olsen onsdag den 22. april kl. 17.30. Koncerten afholdes i vinderens baggård eller have. Her kan koncerten opleves fra hver sin altan eller vindue.

Alle andre får mulighed for at overvære koncerten på Musikhusets facebookside, instagram eller YouTube, hvor koncerten både bliver streamet live og lagt op efterfølgende.

Take Away hitter live og hjemme i stuerne

Musikhusets første take away-koncert med Jacob Dinesen bragte stor glæde i baggården i Aarhus, hvor der var hejst dannebrogsflag, blev kysset, skålet og hujet fra altanerne. Også hjemme i stuerne blev koncerten et hit. Indtil nu har flere end 50.000 danskere oplevet koncerten.

Musikhuset har udover koncerten med Jacob Dinesen samlet en række links til koncerter på hjemmesiden under overskriften ”Fede livekoncerter hjemme fra sofaen”. Koncerterne har relevans for Musikhusets program, idet det er kunstnere, som enten kommer til Musikhuset, har været der eller har fået deres forestilling aflyst. Siden blev oprettet den 24. marts og har nu rundet flere end 214.000 besøg.

PS: Vi gør opmærksom på, at det selvfølgelig er vigtigt, at alle kan nyde take away-koncerten med Allan Olsen fra vinduer og altaner og følge myndighedernes anbefalinger, så alle, selvom det bliver både hyggeligt og intimt, holder afstand til hinanden. Det er ikke tilladt at invitere andre til koncerten, end dem der bor i opgangene.

Musikhuset Take Away arrangeres i samarbejde med Spar Nord Fonden.