Bjørn Eidsvåg tilbage i Musikhuset

Bjørn Eidsvåg tilbage i Musikhuset

En af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere leverer visdom og fortælleglæde fra scenen i Musikhuset.

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg er en stjerne på den nordiske visescene, og det er efterhånden lidt af en tradition, at Eidsvåg og hans band besøger Danmark.

Den folkekære visesanger har et stort og trofast publikum i Danmark, hvor danskerne har taget nordmandens livsvisdom og fortælleglæde til sig. Lige om lidt kan man opleve ham, når han giver koncert i Musikhuset d. 11. april.

Filosofisk og folkekær

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien - noget som i høj grad har påvirket hans sange.

Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: Vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Musikken er nok i sig selv

Senest udgav han Far faller som sit 25. album og det blev et af de bedst sælgende album i Norge i 2013 og Klassisk Bjørn Eidsvåg som er blevet til i et samarbejde med Kringkastningsorkestret, det norske radiosymfoniorkester, hvor en række af Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester.

Musikmagasinet GAFFA har tidligere kvittereret med fem stjerner og beskrevet Bjørn Eidsvågs danske koncerter med ordene: “Ganske vist er Eidsvåg mest kendt og elsket for sine tekster, men skulle man som dansker ikke forstå et pløk af det nynorske, er musikken alene mere end grund nok til at opsøge en koncert.”

Læs mere og køb billet til koncerten her

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

BJØRN EIDSVÅG – RYTMISK SAL, TOR. 1. APR. KL. 20.00

BILLETPRISER - 300 KRONER

HENT PRESSEBILLEDER HER: