Børnene får glæde af ny fondsdonation til Musikhuset

Børnene får glæde af ny fondsdonation til Musikhuset

En ny donation fra Knud og Dagny Gad Andresens Fond kommer børnefamilier til gode i efterårsferien. Pengene bliver brugt på nye og gratis oplevelser for hele familien.

Musikhuset modtager en ny donation på 70.000 kroner fra Knud og Dagny Gad Andresens Fond, og det er en god nyhed for de østjyske børnefamilier.

Pengene skal nemlig bruges på gratisarrangementer for børn. Et løft af et forvejen bugnende program af gratisarrangementer i Musikhuset for alle uanset alder og genrepræference.

”Vi er stolte og føler os altid privilegerede over at modtage fondsdonationer, fordi det betyder, at vi får endnu bedre muligheder for at tilgodese vores publikum med store oplevelser, i det her tilfælde børnefamilierne og uden det skal koste dem en krone,” siger Musikhusets direktør, Jan Christensen.

Løfter gratisarrangementer for børn i Musikhuset
Donationen fra Knud og Dagny Gad Andresens Fond går til en markant forøgelse af gratisarrangementer til børn. Det kommer børnefamilierne til gode allerede i den kommende efterårsferie. Her bliver Egon Mathiesens klassiske børneeventyr Mis med de blå øjne opført hele ti gange i Musikhusets foyer.

Over 600 gratisarrangementer
Musikhusets har i forvejen årligt over 600 gratisarrangementer, der giver rig mulighed for at opleve fed musik både inden- og udendørs, berigende og udfordrende udstillinger, betagende forestillinger og at opleve morgendagens stjerner i dag, når Det Jyske Musikkonservatoriums elever giver blandt andet debutkoncerter.

Donationen fra Knud og Dagny Gad Andresens Fond er en af i en lang række af fondsdonationer til Musikhuset. I sommer fik Musikhuset en donation fra Sydbank Fonden til nye udendørs loungemøbler langs Musikhusparkens Spejlbassin. Musikhuset har tidligere modtaget 900.000 kroner fra Spar Nord Fonden til en række udendørs gratiskoncerter, tre millioner kroner fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond til at løfte Musikhusets klassiske program, 10 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond til et omfattende scenelysprojekt, Det Obelske Familiefond har doneret 400.000 kroner til en koncert med Daniel Barenboim og West-Eastern, Vilhelm Kiers Fond har doneret 500.000 kroner til filmkoncert med Ringenes Herre og Aarhus Symfoniorkester samt 800.000 kroner til nyt koncertflygel.

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: