Britisk humor på danskernes bekostning

Britisk humor på danskernes bekostning

Danske vaner og væremåder er i fokus i nyt comedyshow i Musikhuset, hvor Conrad Molden og Per Sodemann laver stand-up om danskernes hyggekultur.

Den britiske komiker Conrad Molden er taget på turné med den danske Per Sodemann. Snart rammer de Musikhuset med deres show, og det skal nok blive fantastisk sjovt – og måske en smule flovt – når der stilles skarpt på den danske kultur. Conrad bor i Aarhus og elsker Danmark og danskerne, men han synes, der er nogle enkelte ting, som danskerne godt kan tage et ekstra kig på – hvem var f.eks. ham tossen, der fandt på Gammel Dansk? Hvad er pålægschokolade, og hvorfor bander vi så meget?

Dansk og britisk komik forenes i Musikhuset

Showets danske komiker Per Sodemann er stadig relativ ny på den danske stand up scene, men han har allerede været finalist ved DM I Stand Up 17, optrådt på 'Stand Up Uden Grænser' for Comedy Central, og han er snart aktuel i den nye comedy serie ‘Sunday’ på YouSee comedy. Med showet Conrad & Per i Musikhuset kan man opleve det bedste fra begge verdener, når de to komikere optræder med deres bedste materiale og sammen skaber en fantastisk sjov aften. Conrad taler engelsk og Per taler dansk, så det anbefales, at man forstår begge sprog.

Læs mere og køb billetter til showet her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

CONRAD & PER – LILLE SAL, TOR. 28. FEBRUAR 2019

BILLETPRISER – KRONER 200