Claus Hempler leverer danske sange i Musikhuset

Hele Danmarks melankolske yndlings-crooner indtager Musikhuset med ny musik på dansk.

Claus Hempler har for nyligt udgivet sin første danske single nogensinde. De poetiske nummer Jeg drømmer om en sang er en smagsprøve på Hemplers kommende dansksprogede album.

”Jeg føler, at jeg lige nu står med det bedste nye materiale, jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”, siger Claus Hempler, der ser frem til at give koncert inden længe.

Fra bandmedlem til solist

De fleste husker formentlig Claus Hempler som frontfigur i bandet Fielfraz, der havde sin storhedstid i 90erne. Claus Hempler var bare 20 år, da bandet albumdebuterede i 1990. Da bandet havde udgivet 3 albums og markeret sig som et markant live-navn, besluttede de at gå hver til sit i slutningen af 90erne – og da sprang Hempler ud som solist.

Claus Hempler deltog i efterårets udgave af det populære TV-program Toppen af Poppen, sammen med en række andre prominente danske sangskrivere. Her leverede han blandt andet interessante fortolkninger af Lis Sørensens Tango og Annika Aakjærs Dagens tekst.

Stærkt bagkatalog

Efter Fielfraz-dagene udkom Claus Hempler først med jazzalbummet Charm School for Popsingers sammen med Thomas Blachman og siden med albummet Hempler, der i 2005 blev hædret med en Danish Music Award som Årets sanger samt en Steppeulv som Årets vokalist. Samme år bidragede han desuden til albummet På danske læber med nummeret Alle ved besked - en dansk fortolkning af Leonard Cohens Everybody Knows

Hempler har i en årrække turneret med sangerinden Dicte i et sideløbende duoprojekt, som i november 2017 resulterede i albummet Uppers og har desuden gjort sig bemærket på teaterscenen i diverse opsætninger.

Køb billet til koncerten med Claus Hempler i Musikhuset

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

CLAUS HEMPLER – RYTMISK SAL, TOR. 2. MAJ 2019

BILLETPRISER – KRONER 250

HENT PRESSEBILLEDER HER: