Dans og akrobatik i verdensklasse indtager Musikhuset

Spring, spagat og luftakrobater – snart rykker Cirque Éloize ind i Musikhuset med deres imponerende sceneshow.

Det anerkendte canadiske nycirkus Cirque Éloize optræder i Musikhuset i anledning af den internationale århusianske teaterfestival ILT.

De talentfulde artister indtager Store sal med deres nye show Saloon. Et show, som er en forrygende flot blanding af dans, akrobatik og teater inspireret af fortællingen om det vilde vesten i Amerika.

"Vores gæster kan godt begynde at glæde sig til et imponerende show med artister i absolut verdensklasse. Vi havde fornøjelsen af Cirque Éloize i Musikhuset under kulturhovedstadsåret 2017, hvor de leverede et show i særklasse, og vi har lige siden set frem til at give vores gæster muligheden for at opleve dem igen", siger kunstnerisk chef i Musikhuset Mette Kier.

Træd ind ad Saloon-dørene og oplev det betagende nycirkus, der udfolder sig til tonerne af tidens folkemusik. En spektakulær verden tager form på scenen i et hastigt tempo fyldt med imponerende optrædener af Cirque Éloizes dygtige ensemble.

International teaterfestival i Aarhus

Cirque Eloize kommer til Musikhuset som en del af Aarhus' internationale teaterfestival ILT, hvor byens teatre går sammen om at præsentere nogen af verdens mest anerkendte kunstnere. ILT står for Internationalt Levende Teater, og festivalen fylder byen med sprudlende teaterliv mellem d. 24. og 26. maj.

I år er det sjette gang ILT Festivalen afholdes med sine nøje udvalgte forestillinger inden for en bred vifte af genrer, der spænder over alt fra klassisk drama til dans, nycirkus, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter. Festivalen byder desuden på workshops, artist-talks og andre spændende events.

Læs mere og find billet til forestillingen her

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

CIRQUE ÉLOIZE – STORE SAL, FRE. 24. & LØR. 25. MAJ 2019

BILLETPRISER – KRONER 295-475


HENT PRESSEBILLEDER HER: