Dickow og Langer fyrer op under festugen i Musikhuset

Dickow og Langer fyrer op under festugen i Musikhuset

Drømmeduo giver dobbeltkoncert i Musikhusparken under årets festuge.

Der er lagt op til en lækker sensommerkoncert under åben himmel, når to af Danmarks dygtigste og mest populære musikere giver dobbeltkoncert i hjertet af Aarhus. Musikhuset løfter nu sløret for, at Tina Dickow og Mads Langer kommer til at stå på scenen sammen under årets festuge.

”Det er lidt af en dansk drømmeduo. Med Tina Dickow på hjemmebane og højaktuelle Mads Langer på samme scene er der lagt op til en stemningsfuld aften med skøn musik i smukke omgivelser. Koncerten sætter prikken over i’et på et forrygende flot og ambitiøst festugeprogram i Musikhuset,” siger Musikhusets kunstneriske chef Mette Kier.

De to danske superstjerner giver koncert på Amfiscenen mellem Musikhuset og Aros søndag den 1. september. Musikhusets program i Festugen byder også på et storslået show med det canadiske popikon Peaches, Star Wars filmkoncert med Aarhus Symfoniorkester og den intense og pirrende danseforestilling No sex med Marie Brolin-Tani og Black Box Dance Company. Der er også koncerter med stærke navne som Oh Land, britiske Anthony Strong og Sebastians 70 års hyldestkoncert med Danmarks Underholdningsorkester. Endelig byder programmet på Zulu Comedy Festival og Early Late Night Show med Melvin Kakooza til at varme lattermusklerne op.

Stærk og aktuel duo

Det er to populære og højaktuelle kunstnere, der forener musikalske kræfter på scenen i Musikhuset. Mads Langer storhitter i øjeblikket med sit første dansksprogede udspil Mellem linjerne og er i fuld gang med at producere et internationalt album. Med sig på scenen tager han også sit bagkatalog spækket med hits. Også Tina Dickow har rygsækken fuld af hits og charmerer de fleste med sin afvæbnende facon og åbenlyse musikalitet. Hun leverede i efteråret 2018 sin seneste udgivelse, nemlig det stærke og anmelderroste album Fastland.

Begge kunstnere er hyppige gæster i Musikhuset, men det er første gang, de træder op på scenen sammen i Smilets by.

Læs mere og find billet til arrangementet her.

 

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

MADS LANGER & TINA DICKOW – AMFISCENEN, FRE. 1. SEPTEMBER 2019

BILLETPRISER – KRONER 375


HENT PRESSEBILLEDER HER: