Dritkul teatersucces indtager Musikhuset

Et af årets store danske teatersuccesser er klar til at indtage Aarhus. Fra tirsdag er der SKAM-uge i Musikhuset.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 6. – 13. NOVEMBER

SKAM er en af tidens helt store og populære ungdomsfortællinger, og nu er fænomenet for alvor klar til at slå klørerne i Aarhus.

Aveny-Ts første teaterforestilling baseret på den enormt populære norske tv-serie fra NRK (og sendt på DR) er efter en succesfuld og anmelderrost start i København sidste år klar til at spille på Musikhusets største scene. Fra tirsdag og en uge frem rykker hele SKAM-holdet ind i Musikhuset og spiller i alt seks forestillinger. Heraf to ekstraforestillinger, der er blevet sat i salg for at imødekomme efterspørgslen.

Forestillingen på Aveny-T har fået fem stjerner af blandt andre Jyllands-Posten, BT og Berlingske for sin portrættering af hovedkaraktererne Jonas, Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William og Isaks rejse udi ungdommens dilemmaer og håndtering af emner som kærlighed, seksualitet og venskaber og studieliv.

SKAM er historien om en gruppe norske gymnasieelevers liv, oplevelser og udfordringer fortalt over flere sæsoner og fra flere forskellige karakterers perspektiv. I denne første forestilling følger publikum Eva og Jonas, der på scenen spilles af de to store skuespiltalenter Frieda Krøgholt og Sylvester Byder.

SKAM har Aarhus-premiere den 6. november klokken 19.30.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

SKAM - MUSIKHUSETS STORE SAL, TIRS. 6. – TIRS. 13. NOVEMBER

BILLETPRISER – 225 - 385 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: