Dritkult: Endnu mere SKAM i Musikhuset

Dritkult: Endnu mere SKAM i Musikhuset

Kosegruppan fra SKAM rykker ind i Musikhuset og bliver længere end første planlagt. Musikhuset sætter flere forestillinger af kulthittet SKAM som teater til salg.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 6. – 13. NOVEMBER

Et af samtidens største kulturfænomener får til efteråret et strejf af Aarhus over sig. Den norske tv-serie SKAM er blevet til en dansk teaterforestilling af Aveny-T, der til november rykker teltpælene til Aarhus. Her bliver SKAM-holdet længere end først planlagt. For at imødekomme interessen sætter Musikhuset nemlig to ekstra forestillinger i salg.

"Vi glæder os til at byde en masse unge mennesker velkommen til ungdommeligt, højaktuelt og vedkommende teater. SKAM er i øjenhøjde med sit publikum, og uanset om man er ung eller har været det, kan man spejle sig i den rørende og underholdende forestilling," siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

Det bringer det samlede antal SKAM-forestillinger i Aarhus op på seks. Dermed får endnu flere muligheden for at opleve det kendte fortælling om gymnasieeleverne Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak, der blev modtaget med et væld af roser efter premieren i København.

Således giver Jyllands-Posten, BT og Berlingske hver især fem stjerner og førstnævnte med ordene ”pokkers godt ungdomsteater”.

SKAM får Aarhus-premiere tirsdag den 6. november. 

Her kan du komme endnu tættere på de to unge hovedrolleindehavere i SKAM

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

SKAM - MUSIKHUSETS STORE SAL, TIRS. 6. NOVEMBER TIL TIRS. 13. NOVEMBER BILLETPRISER – 225 - 385 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: