Flashdance - The Musical kommer til Musikhuset

Danmarks ubestridt største musicalstjerne Silas Holst har hovedrollen, når den stort anlagte musicalversion af den ikoniske kærlighedsfilm Flashdance rammer Aarhus. Billetsalget begynder fredag 19. maj kl. 10 på Musikhusets hjemmeside.

Dagen før premieren på hitmusicalen Saturday Night Fever kan Musikhuset nu løfte sløret for endnu en storslået musicaloplevelse. Flashdance – The Musical med stortalentet Sicilia Gadborg og Danmarks helt store musicalstjerne Silas Holst i hovedrollerne kommer til Aarhus. Den stort anlagte musical får Aarhuspremiere lørdag 20. april 2019.

”Vi glæder os til endnu et brag af en musical med Silas Holst i spidsen. Flashdance er en forrygende film med et fantastisk soundtrack. Jeg er sikker på, at musicalen bliver en både festlig og medrivende forestilling fyldt med 80’er-nostalgi og nogle af Danmarks bedste musicalsangere og dansere”, siger Musikhusets programchef Mette Kier.

Med Flashdance - The Musical fortsætter Musikhuset det succesfulde samarbejde med The One and Only Company om at bringe store musicals til Aarhus. Senest med megasuccesen Saturday Night Fever – The Musical, der allerede inden premieren på fredag har solgt 40.000 billetter til 29 forestillinger i Musikhusets Store sal. Tidligere har samarbejdet bragt publikumsmagneter som Dirty Dancing, Den eneste ene, Elsk mig i nat og Grease til smilets by.

En ikonisk 80’er-film og soundtrack
Filmen Flashdance fra 1983 er sammen med Dirty Dancing én af de mest ikoniske danse- og musikfilm fra 1980’erne. Flashdance blev en gigantsucces over hele verden, da den fik premiere, og soundtracket er et af periodens bedst sælgende album med over seks mio. solgte eksemplarer alene i USA. Filmen blev forvandlet til en musical i 2008 og er siden blevet opført bl.a. på West End og på turné i England og USA. I 2019 tager musicalen publikum i Musikhuset med på det vildeste, romantiske nostalgi-trip fra start-80’erne med benvarmere, permanentet hår og den fedeste dans, sang og musik.

LÆS MERE OM FLASHDANCE - THE MUSICAL HER.

HENT PRESSEBILLEDER HER

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

FLASHDANCE - THE MUSICAL – STORE SAL, 20. – 28. APRIL 2019 BILLETPRISER – 138 - 1045 KRONER