Gør et godt efterårskup i Musikhuset

Gør et godt efterårskup i Musikhuset

Det altid velbesøgte Flagstang Marked indtager igen Musikhusets foyer. Alt fra alskens vintage-elementer til lettere brugt, men gemt guld ligger og venter.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 28. OKTOBER

Der venter altid et godt kup i Musikhuset lige rundt om hjørnet. Det månedlige Flagstang Marked er tilbage i oktober, hvor det rykker indenfor i varmen i Musikhusets foyer efter en sommer, hvor markedet har indtaget Musikhusparken i det strålende danske vejr.

Her fyldes huset med alverdens stande fylde med tøj, bøger, billede, nips og meget mere, der ligger og tripper efter en ny ejermand.

Det er helt gratis at troppe op og gå på opdagelse i de mange stande. Flagstang Markedet åbner klokken 10 og varer fem timer frem. Der er udsolgt at stande til markedet den 28. oktober.

Flagstang Markederne i Musikhuset er arrangeret i samarbejde med Flagstang Markeder.

Over 600 gratisarrangementer
Musikhusets har i forvejen årligt over 600 gratisarrangementer, der giver rig mulighed for at opleve fed musik både inden- og udendørs, berigende og udfordrende udstillinger, betagende forestillinger og at opleve morgendagens stjerner i dag, når Det Jyske Musikkonservatoriums elever giver blandt andet debutkoncerter.

Find et overblik over alle gratisarrangementer i Musikhuset her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS I SAMARBEJDE MED FLAGSTANG MARKEDER

FLAGSTANG MARKEDER - MUSIKHUSETS FOYEREN, SØNDAG. 28. OKTOBER

GRATIS

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: