Gratis i Musikhuset i februar

Gratis i Musikhuset i februar

Det nye år kommer for alvor op i omdrejninger med gratisarrangementer i Musikhuset i februar. Det er muligt at tage en sidste tur på skøjterne inden Skøjtebanen lukker ned for i år, ligesom der foregår et væld af koncerter indenfor.

De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med SparNord Fonden.

Skøjtebanen i Musikhusparken
Der skøjtes videre i Musikhusparken. Alle inviteres til at hoppe i skøjterne og tage en tur rundt på isen, ligesom 40.000 gjorde det sidste sæson. Skøjtebanens åbningstider kan afhænge af vejret og opdateres på www.skøjtebanen.dk.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/skoejtebanen-i-parken/

HELE FEBRUAR – SKØJTEBANEN
ARRANGØR – AARHUS KULTUR OG BORGERSERVICE
MUSIKHUSPARKEN – FRI ENTRÉ

Kinesisk Nytår 2018 – Hundens år
Traditionen tro fejrer Musikhuset det kinesisk nytår på vanlig festlig vis. Arrangementet, der strækker sig over fem timer, vil inkludere foredrag, kinesiske biler, mad, marked og optræden. Desuden gæster skulptør Morten Møller, der vil skabe en hund ud af en isblok, da vi går ind i netop hundens år. En festlig dag for hele familien.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/kinesisk-nytaar-2018-hundens-aar/

SØNDAG D. 4. FEBRUAR KL. 11 – KINESISK NYTÅR 2018 – HUNDENS ÅR
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS I SAMARBEJDE MED AARHUS KOMMUNE, DEN KINESISKE AMBASSADE, CHINA CULTURAL CENTER OG KINESISK KULUTRKLUB
FOYERSCENEN - FRI ENTRÉ

Noor
Gratiskoncert giver en unik mulighed for at opleve en af landets talentfulde, fremadstormende unge kunstnere. Den 26-årige Rikke Mølbæk Noor har allerede 200 koncerter på CV’et og tager nu forbi Caféscenen for at introducere sig for det aarhusianske publikum.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/r-noor/

LØRDAG D. 10. FEBRUAR KL 11 – R. NOOR
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

Aarhus Amatør Symfoniorkester
Festlig promenadekoncert med Aarhus Amatør Symfoniorkester. Orkestret blev grundlagt i 1926, og her består her snart 100 år efter af 60 musikere i alderen 20 til 85 år. I front er dirigent Erwin Chmiel, der har besat den stilling siden 1986. Chmiel er desuden bratschist i Aarhus Symfoniorkester.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/aarhus-amatoer-symfoniorkester/

SØNDAG D. 11. FEBRUAR KL 13 – AARHUS AMATØR SYMFONIORKESTER
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
FOYER SYD – FRI ENTRÉ

Flagstangsmarked
Det vrimler med loppefund, når Flagstang Markeder indtager Musikhuset. Flagstang Markeder blev startet af Sara Kroager med visionen om at private skal have muligheden for at sælge deres ejendele uden konkurrence fra professionelle kræmmere.

I sommer strømmede gæster til Musikhusparken, hvor Musikhuset, Aros, Kødbyens Mad og Marked og Flagstang Markeder introducerede aarhusianere og loppefundsentusiaster til byens nye, hyggelige marked med mad, musik og lopper. I samarbejde med Musikhuset afholder Sara Krogager i vinterhalvåret månedlige bagagerumsmarkeder under Musikhusets tag i Foyer Syd og på 2. Balkon. Med op mod 100 stadepladser og positive referencer til Berlins populære loppemarkeder og helt særlige, afslappede storbyatmosfære, er der god en chance for at gøre et kup eller selv sælge ud af guldet fra loftrummet, pulterkammeret og tøjsamlingen.

Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/flagstang-marked/

LØRDAG D. 17. FEBRUAR KL 10-15 – FLAGSTANGSMARKED
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS I SAMARBEJDE MED FLAGSTANG MARKEDER
FOYEREN - FRI ENTRÉ

Syng i den blå
Tidligere højskoleforstander Jens Grøn leder et af Musikhuset Aarhus’ mest populære gratisarrangementer, når der inviteres indenfor til fællessang fra den danske traditionsbundne højskolesangbog, populært kaldet ’Den blå’. Jens Grøn har over 25 års erfaring med at samle folk om Højskolesangbogen.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/syng-i-den-blaa/

SØNDAG D. 18. FEBRUAR KL. 12 – SYNG I DEN BLÅ
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN - FRI ENTRÉ

Morgensang
En ny tradition under opsejling i Musikhuset. Sidste onsdag i måneden inviteres alle til morgensang. Aarhus Musikskole synger for og der uddeles sangark, så alle kan være med.
Læs mere her: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/morgensang/

ONSDAG D. 28. FEBRUAR KL 10 – MORGENSANG
ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS  I SAMARBEJDE MED AARHUS MUSIKSKOLE
CAFÉEN - FRI ENTRÉ

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her 

Hent pressebilleder af Musikhuset her: