Helmut Lotti har fået smag for endnu mere Aarhus

Helmut Lotti giver koncert med stort symfoniorkester i Musikhuset for andet år i træk, og denne gang med et nyt album frisk fra tryk. Billetsalget begynder tirsdag den 15. maj klokken 10.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 3. MARTS 2019 KL 16

I februar tog Helmut Lotti sin store comebackturné til Musikhuset og verdensstjernen har fået smag for mere. Allerede til marts vender han tilbage til Aarhus og Musikhusets Store sal.

Kort efter afslutningen af comebackturnéen drager Lotti afsted igen, og i mellemtiden har han formået at færdiggøre sit nye og ventede album, der udgives til efteråret.

Med sig til Aarhus har Helmut Lotti igen The Golden Symphonic Orchestra, der består af 22 dygtige musikere.

Efter en længere periode væk fra rampelyset gav den belgiske stjerne den hele armen, da han først udgav sit comebackalbum i 2016 og fluks derefter rejste Europa rundt for at glæde sine mange fans i særligt Tyskland, Schweiz, Belgien og Østrig, men altså også Danmark. Og nu gør han det igen.

Helmut Lotti har siden 1995 formået at betage et stort publikum med sin popmusik, der drager tydelig inspiration fra den klassiske musikalske verden. Han har udgivet et væld af populære album og samarbejdet med så store navne som Andrea Bocelli, Eros Ramazotti og to andre verdensstjerner, der giver Musikhuset i løbet af det kommende års tid, Placido Domingo og Cliff Richard.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

HELMUT LOTTI - MUSIKHUSETS STORE SAL, SØN. 3. MARTS KL 16

BILLETPRISER – 575 - 675 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: