Helmut Lotti indtager snart Aarhus

Helmut Lotti giver koncert med stort symfoniorkester i Musikhuset. Med sig har han et spritnyt album spækket med hits.

Sidste år tog Helmut Lotti sin store comebackturné til Musikhuset og verdensstjernen har fået smag for mere. Allerede i begyndelsen af marts vender han tilbage til Aarhus og Musikhusets Store sal.

Siden comebackturnéen har Lotti arbejdet på sit nye album, som han udgav i efteråret. På det nye album, Soul Classics in Symphony, har han indspillet en række fortolkninger af nogle helt store klassikere blandt andet My Girl, Wonderful World og Purple Rain. Publikum kan se frem til at opleve nogle af de storslåede hits live på scenen i Musikhuset.

Numrene på det nye album når nye højder, ved at blive bakket op at et symfoniorkester. Med sig til Aarhus har Helmut Lotti The Golden Symphonic Orchestra, der består af 22 dygtige musikere.

Helmut Lotti har gjort comeback

Efter en længere periode væk fra rampelyset gav den belgiske stjerne den hele armen, da han først udgav sit comebackalbum i 2016 og fluks derefter rejste Europa rundt for at glæde sine mange fans i særligt Tyskland, Schweiz, Belgien og Østrig, men altså også Danmark. Og nu gør han det igen.

Helmut Lotti har siden 1995 formået at betage et stort publikum med sin popmusik, der drager tydelig inspiration fra den klassiske musikalske verden. Han har udgivet et væld af populære album og samarbejdet med så store verdensstjerner som Andrea Bocelli, Eros Ramazotti, Placido Domingo og Cliff Richard.

Klik her for at købe billet til koncerten med Helmut Lotti.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

HELMUT LOTTI - MUSIKHUSETS STORE SAL, SØN. 3. MARTS KL 16

BILLETPRISER – 495 - 675 KRONER