Jazzet stjernemøde i Musikhuset

De to internationale jazzstjerner Peter Erskine og Kenny Werner gæster Musikhuset I et celebert samspil med danske Benjamin Koppel og tyske Johannes Weidenmüller.

MUSIKHUSET AARHUS, RYTMISK SAL, 3. JUNI

Det er lykkedes den kendte og garvede danske musiker Benjamin Koppel at samle noget af et stjernesetup, der gør klar til at indtage Musikhuset.

Under navnet The Art of the Quartet slår Koppel tonen an med to amerikanske hot shots inden for samtidens jazzverden. Pianisten Kenny Werner og trommeslageren Peter Erskine træder frem på scenen med Koppel og den tyske bassist Johannes Weidenmüller.

Vil redefinere jazzen
Ikke nok med, at aftenen vil byde på jazz-stjernestøv, så er der også en klar mission. Kvartetten vil sammen redefinere klassisk jazz. Hver især bidrager de fire musikere med kompositioner, der henter sin inspiration så forskellige steder som saxofonlegenden John Coltrane og komponisten Charles Ives.

63-årige Peter Erskine debuterede som jazztrommeslager i starten af 70’erne, har spillet i et hav af bands og foruden samarbejdet med en række store navne fra populærmusikken, heriblandt Kate Bush og Queen Latifah.

66-årige Kenny Werners jazzkarriere går helt tilbage til 1960’erne. Som pianist og komponist har han tilhørt jazzens elite i årtier. Han har tidligere samarbejdet med både Benjamin og Anders Koppel ligesom det heller ikke blive første gang han indgår i en konstellation med Johannes Weidenmüller.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

THE ART OF THE QUARTET - MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, SØN. 3. JUNI KL 20

BILLETPRISER – 275 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: