Jazzstjerne omfavner Aarhus med unik koncert i Musikhuset

Jazzverdensstjerne er klar til at bjergtage det aarhusianske publikum i et særligt samarbejde med det formidable lokale Aarhus Jazz Orchestra. Melody Gardots dragende blanding af soul, jazz og blues kan opleves til Aarhus Jazz Festival i Musikhuset.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 15. JULI

Gør klar til at indtage en jazzcocktail for feinschmeckere. Der venter en helt særlig oplevelse til årets Aarhus Jazz Festival i Musikhuset, hvor verdensstjernen Melody Gardot giver koncert i et unikt samarbejde med vores lokale Aarhus Jazz Orchestra.

Den 33-årige sangerinde spiller i Musikhusets Store sal som et af hovednavnene ved årets Aarhus Jazz Festival. Det bliver tredje gang hun indtager scenen i Musikhuset og denne gang med kyndig opbakning fra nogle af de bedste lokale jazzkræfter.

”Melody Gardot er en kunstner, der kan noget helt særligt. Hun skaber en magisk stemning, hvor end hun går, og vi glæder os til en koncertoplevelse, der bliver endnu mere unik end nogensinde før, fordi hun for første gang skal optræde med sine egne sange i selskab med et big band. Vi er glade for, at det kan lade sig gøre at stable sådan en oplevelse på benene, hvilket er frugten af et tæt samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra,” siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

Alle gode gange tre
Melody Gardot tog fra starten Aarhus med storm, da hun spillede i Musikhuset første gang i 2013. En forrygende koncert, der af Gaffa blev belønnet med det maksimale antal seks stjerner.

Melody Gardot vendte tilbage til Smilets by med endnu et brag af en aften i 2016, hvor Århus Stiftstidende kvitterede med fem stjerner. Gardot er klar til igen at berige Aarhus med sin fænomenale blanding af kølig soul og jazz. Blandet godt op med såvel funk som blues.

Melody Gardot kommer frisk fra udgivelsen af sit femte album, der er et live-album med den sigende titel Live In Europe. Hendes seneste studiealbum, Currency of Man, scorede ligeledes fuld plade i Gaffa.

Traumatisk oplevelse satte hende i gang
Musik er meget mere end bare sjov og leg for den amerikanske verdensstjerne Melody Gardot. Hendes musik har en mystik, inderlighed og dybde som få andre. Inden længe kan det igen opleves i Musikhuset.

Som 19-årig var Melody Gardot involveret i en alvorlig trafikulykke, og det var musikken, der herefter blev hendes instrument tilbage til livet. Hun har siden da ikke blot kæmpet sig tilbage til tilværelsen, men også op på toppen af den internationale musikverden, hvor Melody Gardot har skabt sig et stort navn inden for jazz.

Store navne og fede gratiskoncerter
Der bliver gang i den i Musikhuset under årets Aarhus Jazz Festival. Melody Gardot er blandt festivalens store hovednavne, der optræder i Musikhuset. Det samme gør den legendariske komponist Burt Bacharach.

Desuden er det i perioden 15.-18. juli muligt at opleve den prisvindende britiske sangerinde Claire Martin og danske Indra, der er albumaktuel, ligesom der vil være gratiskoncerter med blandt andre Maria Montell.

Se hele programmet for Aarhus Jazz Festival i Musikhuset her.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

MELODY GARDOT OG AARHUS JAZZ ORCHESTRA - MUSIKHUSETS STORE SAL, SØN. 15. JULI

BILLETPRISER – 375 - 425 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: