Jørgen Leth vender hjem til Aarhus

Med spoken word-trioen Vi sidder bare her indtager Jørgen Leth igen scenen i Musikhuset til en forestilling, der forener lyrik, musik og litteratur.

MUSIKHUSET AARHUS, SYMFONISK SAL, 21. APRIL KL 20

Ført an af den kendte danske forfatter og Aarhus-dreng Jørgen Leth gæster den lyriske trio Vi sidder bare her Musikhuset med en særlig teaterkoncert arrangeret i samarbejde med anerkendte Aveny-T.

Som om d’herrer Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig da ikke var fornyende nok i forvejen. Hver for sig har de for længst skabt sig navne inden for musikken og litteraturens universer, men sammen har de forenet de to verdener som Vi sidder bare, der tager udgangspunkt i Jørgen Leths tekster og oplæsning og tilsætter en til tider jazzet, tilbagelænet, men også episk lyd.

Jørgen Leth vender tilbage til Aarhus og Musikhuset kort tid efter han i efteråret senest stod på en af husets scener til et musikalsk-litterært arrangement. I oktober indtog han Rytmisk sal som et af hovednavnene til Digte & Lyd.

Vi sidder bare her
formede sig i 2008, hvor de udkom med et selvbetitlet debutalbum. De udgav deres seneste og fjerde album, Rak-Ma-Gak, i 2016.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

VI SIDDER BARE HER - MUSIKHUSETS SYMFONISK SAL, LØR. 21. APRIL KL. 20

BILLETPRISER - 300 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: