Katie Melua giver udsolgt koncert i Musikhuset

Verdensstjernen Katie Melua giver udsolgt koncert i Musikhuset få uger efter udgivelsen af et nyt opsamlingsalbum. Hun tager et stort kvindekor med på scenen.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 27. OKTOBER

Katie Meluas unikke stemme tager mikrofonen foran en proppet sal i Musikhuset den 27. oktober. Den britiske verdensstjerne bag hits som Nine Million Bicycles og The Closest Thing to Crazy har skræddersyet en gennemført koncertoplevelse, som fans kan glæde sig til at opleve i Musikhusets største sal.

Katie Melua flankeres på scenen af det 25 kvinder store kor The Gori Women’s Choir, der kommer fra Georgien, hvor Melua selv har rødder. Desuden har Melua den talentfulde sangerinde Keeva med som support.

Den udsolgte koncert finder sted kun uger efter Katie Melua udgav opsamlingsalbummet Ultimate Collection. De allerstørste hits er altså indøvet til perfektion lige op til Meluas besøg i Aarhus.

Unik stemme og pen
Den i dag 34-årige Katie Melua brød igennem med debutalbummet Call Off the Search i 2003. Hun har til dato udgivet syv studiealbum.

Hendes største hit, Nine Millions Bicycles, udkom på Meluas andet album Piece by Piece i 2005. Hun har lige siden markeret sig med en helt unik og smuk stemme og et mindst lige så særligt sangskrivertalent.

Katie Melua gæstede senest Musikhuset i 2016.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

KATIE MELUA - MUSIKHUSETS STORE SAL, LØR. 27. OKTOBER

BILLETPRISER – 470 - 520 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: