Kultkomikere tager en ekstra tørn i Musikhuset

Kultkomikere tager en ekstra tørn i Musikhuset

Komikerduoen i Den Korte Radioavis kommer til Musikhuset med sit første liveshow, og det er så populært, at der er blevet sat et ekstra show i salg den 10. april.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 8.-10. APRIL KL 20

De to komikere Frederik Cilius og Rasmus Bruun har manifesteret sig som en af tidens største komiksensationer med deres bidende skarpe satire i rollerne som den garvede korrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og den underdanige redaktør Rasmus Bruun. Og det er aarhusianerne vilde med.

Sammen tager duoen sin mesterlige komiske timing og ditto kemi med ud af radiostudiet hos Radio 24syv og opfører for første gang et liveshow. Oprindeligt var der sat to forestillinger i salg i Musikhuset, men da billetterne for længst er blevet revet væk, er en tredje forestilling nu sat i salg.

Frederik Cilius og Rasmus Bruun har på få år vundet et hav af priser for sin nytænkende, bidske, intelligente politiske satire. De er modtagere af såvel flere priser ved radioprisuddelingen Prix Radio såvel som de har modtaget prisen som Årets Komikere ved Zulu Comedy Galla sidste år.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

DEN KORTE RADIOAVIS – ”DET SKIDE SHOW” - MUSIKHUSETS STORE SAL, SØN. 8. APRIL – TIRS. 10. APRIL KL. 20

BILLETPRISER – 240 - 370 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: