L.O.C med længe ventet koncert i Musikhuset

Hele fem år er gået siden det sidste album, men nu kan man snart opleve L.O.C. med ny musik. Rapperen har trukket spændingen, men giver inden længe fire enkeltstående koncerter i landets største byer - i Aarhus bliver det Musikhuset, der ligger sal til.

Er du også én af de mange, der har ventet i spænding på nyt materiale fra L.O.C? Der er tårnhøje forventninger til produktet, når Liam O’Connor står bag, og inden længe udløser han spændingen og opfører sit nye album som koncert. Det kommende album vil være en efterfølger til Sakrilegium, der tilbage i 2014 fik hele fem ud af seks stjerner af GAFFA.

Kompromisløst album

Fem år er der gået siden det seneste album fra L.O.C. I samme periode har brudstykker af tekster hobet sig op og nye numre taget form, inden Liam begyndte indspilningerne til det kommende album sidste forår i Frankrig.

Med undertitlen Det Danske Mareridt – Drømmen den er Vores og en besætning af trommer, grunge guitar, doepfer synth og en 808 trommemaskine, er det endt med et album, hvor musik og tekst er skåret helt ind til benet.

Liam udtaler: “Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjerte, før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket, som det kan blive for mig.”

Find billet til koncerten med L.O.C. her

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

L.O.C. – STORE SAL, FRE 5. APRIL 2019

BILLETPRISER – KRONER 305-355


HENT PRESSEBILLEDER HER: