Lindgren-teater indtager snart Musikhuset

Familiefavoritten Emil fra Lønneberg spiller som femstjernet musikforestilling i Musikhuset i weekenden.

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Musikhuset - nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. Den elskede Astrid Lindgren-klassiker spiller som teaterstykke i Musikhuset denne weekend, hvor man kan opleve nogle af Emils bedste skarnsstreger bragt til live på scenen.

Forestillingen i Musikhuset er Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg. Der er gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om en uvorn knægt med hjertet på rette sted.

God musik og glade anmeldere

Forestillingens herlige fortællinger er sat ind i en legende og musikalsk ramme. Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere. Holdet ledes af den musikalske troldmand Anders Ortman, der også skabte det musikalske univers til Folketeatrets Ronja Røverdatter, Mio, Min Mio og Peter Pan.

Forestillingen har modtaget 5-stjernede anmeldelser fra både det kulturelle digitalmedie POV international og teatermagasinet Scenekanten, så der er god grund til at få oplevet denne vidunderlige børneforestilling, når den kommer til Musikhuset.

 

Køb billet til Emil fra Lønneberg her

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

EMIL FRA LØNNEBERG (EGNET FOR BØRN I ALDEREN 5+) – STORE SAL, 16 & 17. MARTS 2019

BILLETPRISER – KRONER 145 - 325


HENT PRESSEBILLEDER HER: