Litterært sværvægterarrangement i Musikhuset

Litterært sværvægterarrangement i Musikhuset

Yahya Hassan og Helle Helle læser højt, og Bisse giver koncert til et litterært og lyrisk overflødighedshorn i Musikhuset.

MUSIKHUSET AARHUS, RYTMISK SAL, 5. OKTOBER

Yahya Hassan kan endelig opleves i Musikhuset. Siden den unge aarhusianer i 2013 indtog den danske litteraturscene som det sjældent er set magen til før har både mere og mindre litteraturinteresserede sukket efter efterfølgeren til den storsælgende debutdigtsamling fra Yahya Hassan, hvis gennembrud af mange er blevet karakteriseret som af Mikael Strunge’ske dimensioner.

Den nye digtsamling er på vej, forlyder det, og nu kan Yahya Hassan altså opleves i Musikhuset. Han er en del af programmet til litteraturarrangementet Digte og Lyd, der vender tilbage til Musikhuset med et overflødighedshorn af fantastisk dansk lyrik og litteratur til efteråret.

Udover Yahya Hassan består Digte og Lyd denne gang af en af Danmarks største forfattere Helle Helle, et af landets største talenter i Olga Ravn, der, sammen med musiker Simon Littauer, giver en anderledes, mere musikalsk oplæsning, samt koncert med Bisse, der er udråbt som den nye C.V. Jørgensen takket være sin helt utrolige evne til at skabe finurlige og fantastiske tekster med afsæt i den hverdag, vi alle kender.

Til at kæde det hele sammen træder Ane Cortzen frem på scenen som konferencier.

Digte og Lyd løb senest af stablen i efteråret 2017, hvor blandt andre Jørgen Leth læste op på scenen i Rytmisk sal i hjembyen Aarhus.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

DIGTE OG LYD - MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, FRE. 5. OKTOBER

BILLETPRISER – 300 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: