Magisk oplevelse vender tilbage til Musikhuset

Eventyret om Harry Potter og Du-Ved-Hvem fortsætter i Musikhuset, der lægger sal til endnu en i rækken af populære filmkoncerter.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 27. MARTS KL 15 & 19.30

Harry, Hermione, Ron og alle de andre troldmænd og hekse er klar til igen at rykke ind i Musikhuset, hvor Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer inden længe vises som en storslået filmkoncert.

Det rammer ned i et efterhånden tætpakket program af nytænkende koncertoplevelser, der tager store filmklassikere, placerer dem på et stort lærred i Musikhusets største sal og tilsætter eminent live-musik fra et stort symfoniorkester i salen.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er efterfølgeren til den første film i den magiske serie, der ligeledes er blevet vist som filmkoncert i Musikhuset. Det samme er den første film i Ringenes Herre-trilogien, ligesom Ringenes Herre – De to tårne og Casino Royale er på programmet senere i 2018.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er den anden af i alt otte film om den udvalgte troldmand Harry Potter, der har fået som skæbne at stoppe den onde Lord Voldemorts planer. En magisk fortælling, der er baseret på engelske J.K. Rowlings storsælgende bøger. Filmen fik premiere i 2002.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

HARRY POTTER OG HEMMELIGHEDERNES KAMMER LIVE - MUSIKHUSETS STORE SAL, TIRS. 27. MARTS KL. 15 & 19.30

BILLETPRISER – 320 - 500 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: