Martin Brygmann byder på overraskelser i Musikhuset

Den danske entertainer Martin Brygmann er aktuel med et nyt album og giver en storslået koncert i Musikhuset med hjælp fra både Danmarks Underholdningsorkester og en særligt udvalgt gæst.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 5. MARTS KL 20

Martin Brygmann har længe været en af Danmarks største entertainere med et utal af udskejelser indenfor film, tv og musik. Og han prøver stadig nyt af. Nu er Brygmann aktuel med sit første engelsksprogede album, og gæster Musikhuset til en på alle måder storslået koncert. En koncert, der også byder på velkendte hits som Vent på mig, En kort en lang og Ud i det blå og mange flere.

Der bliver nemlig ikke sparet på noget, når Brygmann får selskab af Danmarks Underholdningsorkester og såmænd også en ’hemmelig’ gæst. Op til koncerten kørte Martin Brygmann en konkurrence, hvor præmien var en duet på scenen med Brygmann til det velkendte julehit Jesus og Josefine. Publikum kan altså glæde sig til også at opleve et stort talent med lokalt islæt.

Martin Brygmann stammer fra Kølvrå i det midterste af Jylland og har siden starten af 90’erne udmærket sig om en af landets mest alsidige underholdere. Fra satiregrupperne Lex og Klatten over en sangkarriere til en lang række filmroller har han for længst gjort sit indtog i de fleste danske tv-stuer.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

MARTIN BRYGMANN - MUSIKHUSETS STORE SAL, MAN 5. MARTS KL. 20

BILLETPRISER - 420 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her 

Hent pressebilleder her: