Medrivende Susanne Bier-forestilling tilbage i Musikhuset

Elsker dig for evigt var et af kulturårets absolutte højdepunkter. Nu vender den rørende danseforestilling tilbage til Musikhuset, hvor du kan opleve den meget snart.

Både publikum og anmeldere var ellevilde med Elsker dig for evigt, da den spillede i Musikhuset i kulturåret 2017. Nu bliver der mulighed for at se eller gense den gribende kærlighedshistorie, når den endnu en gang foldes ud på scenen i Rytmisk sal.

Bier-klassiker som dans

I forestillingen Elsker dig for evigt bliver Susanne Biers filmklassiker af samme navn genfortalt i dans. Følelserne er store og helt udenpå tøjet – det bliver tragisk, længselsfuldt og skæbnesvangert. Det er en oplevelse for både det erfarne dansepublikum og de nysgerrige.

Pernille Rosendahl skaber nærvær

Forestillingens kraftfulde bevægelser bliver ledsaget af Pernille Rosendahls længselsfulde vokal. Sangerinden er til stede på scenen og fremfører sin musik blandt danserne. Den forunderlige kombination af sang og bevægelse gør Elsker dig for evigt til en helt særlig live-oplevelse.

Anerkendt koreograf

Koreografien er skabt af Marie Brolin-Tani, der har uddannet sig som danser ved anerkendte danseskoler i både Stockholm, London og Paris. Flere af Marie Brolin-Tanis koreografier er blevet Reumert-nomineret. I dag er hun kunstnerisk leder af Black Box Dance Company - nogle af Europas største dansetalenter - der danser i Elsker dig for evigt

De forskellige elementer – dans, sang, visuelt design, lyd, lys og en bevægende fortælling – går op i en højere enhed og bringer Susanne Biers klassiker til live for øjnene af publikum i Musikhuset.


Køb billet til Elsker dig for evigt i Musikhuset

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

ELSKER DIG FOR EVIGT - MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, LØR. 2. MARTS KL 15 & 20

BILLETPRISER – 295 - 375 KRONER

HENT PRESSEBILLEDER HER: