Mormonerne kommer til Aarhus

Mormonerne kommer til Aarhus

Den originale musicalversion af The Book of Mormon på engelsk kommer til Musikhuset Aarhus. Ventelisten til billetter er nu åben.

“The best musical of this century.”
Ben Brantley, The New York Times

Den originale opsætning af The Book of Mormon fra Broadway på engelsk kommer til Danmark. Den storhittende musical, der er skabt af mændene bag tv-serien South Park og komponisten til sangene i Disneys Frost, får sin engelsksprogede premiere i Skandinavien i Musikhuset i Aarhus.

”Vi er særdeles stolte over at kunne præsentere en af de allerstørste broadwaysucceser nogensinde. Vi har en stærk tradition for at bringe de bedste musicals til Musikhuset, og vi er beærede over at være det eneste sted i Skandinavien, der præsenterer The Book of Mormon i originalopsætningen fra Broadway. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til en hamrende morsom, original og forrygende forestilling,” siger Musikhusets kunstneriske chef Mette Kier.

Det Tony-, Olivier- og Grammy-prisvindende show spiller i Musikhuset fra den 20. november 2019 i en begrænset periode.

Du kan allerede nu registrere dig på https://thebookofmormonmusical.com/aarhus/da/ og være en af de allerførste, der får mulighed for at sikre dig pladser til hitmusicalen.

Skaberne af South Park

Bog, musik og tekster til The Book of Mormon er skabt af Trey Parker, Robert Lopez and Matt Stone. Trey Parker og Matt Stone er skaberne af TV-serien South Park, som har vundet flere Emmy-awards, og som nu er i gang med sin 30. sæson. Parker og Stone står også bag spillefilmene South Park: Bigger, Longer & Uncut og Team America: World Police. Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

The Book of Mormon er en grænseoverskridende satire over fundamentalistisk religion, kultursammenstød og musicalgenren, hvor vi følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på en mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Læs mere om forestillingen The Book of Mormon.